Nieuws

07 Januari 2014:
Geslaagde en gezellige Dies-viering met simultaan van John v/d Wiel

Op 28 December 2013 was weer onze traditionele ''Dies-viering'' als afsluiting van het jaar en ter viering van alweer ons 161-jarig bestaan!

Er was dit keer een simultaan georganiseerd met onze kersverse snelschaakkampioen van DD, John v/d Wiel.
Na een mooie openingsspeech van onze voorzitter, Auke de Vries, kon de simultaan aanvangen; iets later dan gepland, aangezien op het laatste moment er nog niet aangemelde DD-leden nog binnen kwamen die ook graag mee wouden doen met de simultaan. Na wat bijzetten van extra tafels en borden kon de simultaan beginnen rond 14:15 met 24 deelnemers.

Het werd een toch wel pittig middagje voor onze John; er waren maar liefst 5 DD-ers die konden remiseren tegen John en Henk Happel kon hem zelfs op een nederlaag trakteren!
Tijdens de simultaan werden er lekkere kersenvlaaien uitgedeeld door onze trouwe concierge/huismeester Dhr. Nooijen.
 
De remisanten waren Jos de Waard, Jan Kees Bartel, Theo van Orsouw, Willem Reimer en Lothar v/d Sluis. Voor hun allen en voor Henk Happel uiteraard waren er mooie boeken uit de DD-collectie als prijs voor hun mooie prestatie.


,
Nog meer partijen van het simultaan? Mail aan webmaster.dd1852@gmail.com.

Vanaf 16:30 uur was er een rijkelijk dranken & spijzenbuffet in de Belinfantezaal, met ook lekkere sushi van ons aftredend bestuurslid Jos Neefjes, waarvoor dank!
Het werd nog erg gezellig na de simultaan en na afloop (rond 20:00 uur) was er nog een gezellige naborrel in Café de Stulp met naar schatting een stuk of 8 DD-ers tot in de late uurtjes.

Dimitri Karagantcheff

Berichten: