Lid worden

In het verleden was lid worden van 'de Koninklijke' nog een affaire apart, met een noodzakelijk door drie leden gesteunde voordracht en ballotage door de commissie ex artikel 5. DD is nog steeds een vereniging met een rijk decorum en een doorleefde traditie, maar lid worden is vandaag de dag een stuk eenvoudiger. Het is gewoon een kwestie van eens langs komen, kennis maken en kijken of het bevalt. Voor een redelijke periode kan dat vrijblijvend. Wie daarna weet dat hij of zij zijn club heeft gevonden, wordt lid.

Lid worden van DD, van praktisch elke schaakclub trouwens, is een voor iedereen haalbare kaart, ook voor mensen met een minimum-inkomen. Alles dat nodig is om het spel te spelen wordt door de vereniging geleverd. Gezond plezier in het spel is het enige dat zelf meegebracht moet worden. Schaken is een van de allergoedkoopste sporten om te beoefenen. Een regulier lidmaatschap van DD kost EUR 150 per seizoen. Men is dan zowel lid van DD als van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB). Voor jeugdleden tot en met het jaar waarin zij 20 jaar worden, bedraagt de contributie EUR 100 per seizoen. Voor dubbelleden is de contributie EUR 100.

Wie over de kosten en het lidmaatschap vooraf nadere informatie wil hebben doet er goed aan telefonisch of schriftelijk contact op te nemen met een van de bestuursleden van DD, bij voorkeur met onze voorzitter, Gosse Romkes, of de secretaris, Dick Hennink. Voor adressen, tels, email kijk bij Bestuur of Contact.
Aanmelding Formulier

Voornamen / Given name(s):
Achternaam / Family name:
Straat + huisnummer / Address:
Postcode / Post code:
Plaats / Place of residence:
Land (indien niet NL) / Country (if not NL):
Telefoonnummer / Phone number:
2e telefoonnummer / 2nd Phone number:
E-mail adres / E-mail address:
Geboortedatum / Date of birth:
M / V, gender:
Lid van een andere schaakclub? / Member of another chess club:
Nationaliteit / Nationality:
Aanmeldingsdatum / Date of registration:
Ik stem in met gebruik en doorgave van de persoonsgegevens zoals beschreven in het privacy statement van DD:
I agree with the use and the proliferation of personal information in accordance with the privacy statement of DD
Ik stem in met gebruik van beeldmateriaal ten behoeve van de website en social media van DD:
I agree with the use of pictures of chess activities in the context of the website and social media of DD