Contact Informatie

Contact:

per e-mail: dd1852@gmail.com
of direct bij de individuele bestuursleden.

Speelzaal:

Nationaal Schaakgebouw
Van Speijkstraat 1
2518 EV Den Haag

Aanvangstijden competitiewedstrijden:

KNSB: zaterdag, 13 uur
HSB: dinsdag of donderdag, 19.45 uur

Informatie over het gebouw: Nationaal Schaakgebouw

Plattegrond:


Grotere kaart weergeven

Openingstijden:
Dinsdag: 19.30-0.00
Donderdag: 19.30-0:00
Zaterdag: 13.30-17.00

Per fiets / lopend
Het Nationaal Schaakgebouw is te vinden in het Haagse Zeeheldenkwartier. Het NSG ligt in het deel van de van Speijkstraat dat ligt tussen de Zoutmanstraat en de van der Spiegelstraat. Het gebouw ligt het meest naar de van der Spiegelstraat toe, het is het eerste herenhuis direct naast de vrijstaande kantoorvilla op de hoek van de van der Spiegelstraat en de van Speijkstraat.

In de achtertuin van het NSG is een veilige fietsenstalling aanwezig. Wilt u daarvan gebruik maken, neem de fiets dan aan de hand via de voordeur mee naar binnen - schroom niet, want een andere manier is er niet.

Per openbaar vervoer
Het NSG is het beste bereikbaar met tramlijn 17, die in de Zoutmanstraat een halte heeft met de aanduiding van Speijkstraat, en RandstadRail lijn 3. Beide tramlijnen stoppen ook op NS-station Den Haag CS – RR 3 (richting Loosduinen) op het tramplatform (boven) en tram 17 (richting Statenkwartier) beneden voor de uitgang Rijnstraat van het station. Een andere tram die in de buurt stopt is lijn 1; stap als u die neemt uit bij de halte Vredespaleis, loop dan richting Laan van Meerdervoort, sla bij de stoplichten rechtsaf en neem vervolgens de tweede zijstraat links (van der Spiegelstraat), de eerste straat rechts is dan de van Speijkstraat. Ook de buslijnen 24 (voorheen 4) en 13 komen in de buurt, hoek Groot Hertoginnelaan en Laan van Meerdervoort.

Per auto
De auto kunt u overdag doorgaans makkelijk kwijt in de Van Speijkstraat – maar denk eraan: het is betaald parkeren! 's Avonds is de parkeergelegenheid in de buurt echter krap.
Wie goedkoper uit wil zijn raden wij aan de auto te plaatsen in de Ambassadewijk (b.v. Tobias Asserlaan, Rustenburgweg en Burgemeester van Karnebeeklaan). Op zaterdagmiddag en doordeweeks na 17 uur is parkeren daar gratis. Vandaar is het ongeveer 10 minuten lopen naar de speellocatie.Contact Formulier

Uw naam:
Uw e-mailadres:
Onderwerp:
Bericht: